Information in English Information in English Informaci�n en espa�ol
       Informationen in Deutsch

     Norske Akevitters Venner
     Postboks 119, Manglerud
     0612  Oslo

     Tlf: 23 15 85 00
     Kontortid: 09.00 - 16.00

Våre sponsorer:
     Abonner på våre
nyheter (RSS)
     Abonner på alle
artikler (RSS)

    

Årets opplevelse 2017 på Hurtigruten

Bli med på neste års store opplevelse! Eidsiva og Brønnøy Akevittforening inviterer herved medlemmer av Norske Akevitters Venner med på en reise med Hurtigruten langs vår vakre kyst – en seilas langs verdens vakreste landskap. Her kan dere oppleve den dramatiske og mangfoldige naturen som trekker turister fra hele verden til norske kysten hvert eneste år.


Turen er lagt med M/S «Midnatsol» i august 2017. M/S «MIDNATSOL» er også den flotte akevittbåten med autorisert akevittbar.

To reisealternativer
Bergen – Tromsø 3. august 2017 eller Tromsø – Bergen 11. august 2017 Både tur nord og sør er en opplevelse – der Bergen er selve inngangsporten til fjordriket på ferden nordover. Reisen fra Tromsø til Trondheim er antagelig den vakreste og mest kjente av strekningene. Her kommer høydepunktene og naturperlene på rekke og rad med blant annet Vesterålen, Lofoten og Helgelandskysten. Vi tar også kontakt med akevittforeningen i Tromsø slik at vi kan ha et treff på «Skarven» ved ankomst eller avreise.

Bestilling
Bookingen med hurtigruten starter ni måneder før reisen for en gruppe, så denne vil da åpne i november. Det er derfor vi må så tidlig ut med en påmelding og høre hvordan interessen er for en slik opplevelse. Vi håper mange av våre akevittmedlemmer kunne ha lyst til å bli med på denne turen med M/S «Midnatsol».

Det vi må ha ved en påmelding er følgende:
Navn – adresse – e-postadresse og telefonnummer.
Hvor dere kommer på – og om dere som kommer på langs kysten, ønsker benytte neste hurtigrute hjem fra Bergen eller Tromsø.
Hvilken lugartype dere ønsker – her er både utvendige, innvendige og suiter m/og uten ballkong.

Vi legger inn turen m/full pensjon, så her blir det mye godt for en hver smak. Prisen på turen vet vi ikke enda, men vi skal forhandle så gode priser vi kan, og kommer tilbake så snart vi har det klart.

Fristen for påmeldingen må vi sette til søndag 30. oktober 2016.
Da har vi alt inne når bookingen for Midnatsol åpner i november. Dette er en veldig populær båt som mange ønsker å reise med, så derfor så kort frist. Da håper vi mange av våre medlemmer har lyst og mulighet til en slik opplevelse, for det er en opplevelse som kan anbefales på det varmeste. Dere kan også gå inn på hurtigruten der alt står om båtene og opplevelser, eller ta kontakt med en av oss.

Påmelding sendes til:
Presidenten i Eidsiva, Anne Marie Andersen
E-post: annemarieandersen@hotmail.com
Tlf.: 900 41 725

Presidenten i Brønnøy og Omegn, Berit Rødhyll
E-post: jarlewal@online.no
Tlf.: 900 54 424

VELKOMMEN OMBORD TIL ÅRETS OPPLEVELSE!!! tilbake

M/S Midnatsol utenfor Tromsø. Bilde: Carsten PedersenM/S Midnatsol i Lofoten. Bilde: Ingo Foerstsch - guest image