Information in English Information in English Informaci�n en espa�ol
       Informationen in Deutsch

     Norske Akevitters Venner
     Postboks 119, Manglerud
     0612  Oslo

     Tlf: 23 15 85 00
     Kontortid: 09.00 - 16.00

Våre sponsorer:
     Abonner på våre
nyheter (RSS)
     Abonner på alle
artikler (RSS)

    

Årets Linie Award i Stockholm

Årets kokkejury i Linie Award, Nordens mest prestisjefulle konkurranse for unge talentfulle kokker og bartendere, ledes i år av svenske Jacob Holmstöm fra Michelin-restauranten Gastrologik i Stockholm. Konkurransen går av stabelen 10. juni i Stockholms Stadshus og juryen består av fem Michelin-kokker fra fem land. I år deltar også Tyskland i konkurransen.


«Talentkonkurransen» Linie Award går av stabelen onsdag 10. juni 2015 Stockholms Stadshus. Da samles store deler av Nordens mat- og drikkebransje for å se de unge finalistene konkurrere. Målet er å lage den beste retten tilpasset Lysholm Linie Aquavit - og å kreere den beste drinken med Lysholm Linie Aquavit som en av ingrediensene.
   Deltakerne er håndplukkede talenter mellom 20 og 26 år.
   - Nytt i år er at Tyskland skal delta i konkurransen. Tyskland har avholdt en mindre lokal versjon av Linie Award i syv år, men aldri tidligere konkurrert mot Norden. Tiårsjubileet blir dermed den hittil største konkurransen i Linie Awards historie, med totalt 10 finalister i årets konkurranse, sier Otto Drakenberg i Arcus Gruppen AS, konsernsjef i Arcus.

Finalistene klare i mai
 - Årets finalister er dyktige kokker som leverer på et høyt nivå i prestisjerestaurantene de jobber i. Vi har derfor høye forventninger til årets Linie Award, forteller juryleder Jacob Holmström og legger til at både resten av juryen og årets finalister blir avslørt i mai.


 tilbake

Årets kokkejury i Linie Award, Nordens mest prestisjefulle konkurranse for unge talentfulle kokker og bartendere, ledes i år av svenske Jacob Holmstöm fra Michelin-restauranten Gastrologik i Stockholm.


Otto Drakenberg, konsernsjef i Arcus Gruppen AS.