Information in English Information in English Informaci�n en espa�ol
       Informationen in Deutsch

     Norske Akevitters Venner
     Postboks 119, Manglerud
     0612  Oslo

     Tlf: 23 15 85 00
     Kontortid: 09.00 - 16.00

Våre sponsorer:
     Abonner på våre
nyheter (RSS)
     Abonner på alle
artikler (RSS)

    

29. Tingnes spiseri, Nes i Hedmark

Som det 29. autoriserte serveringsstedet for norsk, fatmodnet akevitt, ble Tingnes spiseri på Nes i Hedmark autorisert.


Tekst: Hans Chr. Bangsmoen

Begivenheten fant sted 7. november 2014 og ble bivånet av 70 entusiastiske akevittvenner, samlet fro å innta hjemmelaget sylte, lutefisk og rakfisk med følge av et godt utvalg av de beste akevitter og ikek minst stedets eget hjemmebryggede øl.
   Autorisasjonen ble foretatt av Hans Chr. Bangsmoen, visepresident i NAV og leder av autorisasjonsutvalget. De to synlige bevisene på autorisasjonen, diplom og fatbunn, ble mottatt av stedets daglige leder, Bente Ekeberg Bodin. Hun har sammen med gode medarbeidere bygget opp et spisested av meget høy kvalitet, og det er liten tvil om at norsk, fatmodnet akevitt har fått en sentral plass når det gjelder stedets menyer. Bente har også fått pris som årets unge gründer i Hedmark. Det er altså all grunn til å avlegge Tingnes spiseri et besøk der det ligger med en fantastisk utsikt til Helgøya og Mjøsa.
   NAV Hedmark har virkelig tatt jobben med å få frem spisesteder med høy kvalitet - spisesteder med den rette innstillingen i forhold til bruk av norsk, fatmodnet akevitt, og som ikke minst har solid kunnskap. tilbake

Med i det gode selskap: Daglig leder Bente Ekeberg Bodin mottar beviset på autorisasjonen fra visepresident i Norske akevitters venner, Hans Christian Bangsmoen. Foto: Arnfinn Johannessen, Ringsakeren.- og slik meldte Ringsakeren om den store hendelsen. Tekst og foto: Arnfinn Johannessen, Ringsakeren.