Information in English Information in English Informaci�n en espa�ol
       Informationen in Deutsch

     Norske Akevitters Venner
     Postboks 119, Manglerud
     0612  Oslo

     Tlf: 23 15 85 00
     Kontortid: 09.00 - 16.00

Våre sponsorer:
     Abonner på våre
nyheter (RSS)
     Abonner på alle
artikler (RSS)

    

Palmer Group satser på akevitt

Til tross for dalende salg av brennevin, har Palmer Group økt salget, og med oppkjøpet av Norsk Aquavit AS vil selskapet satse tyngre på akevittsegmentet. Norsk Aquavit var før salget et søsterselskap til Rosmersholm med Guovssahas Nordlyset Akevihtta som ett av de seneste produktene.


Ved oppkjøpet av Norsk Aquavit AS høsten 2014 overtar Palmer Group akevittene Jeger Aquavit, Norsk Fårikål Aquavit og Birkerbeiner Aquavit som alle er aktuelle «høst-akevitter».  I tillegg vil en sørge for at også Skitt Fiske, Spekemat Aquavit, Pinnekjøtt Aquavit, MS Nordsjernen Aquavit, Guovssahas Nordlyset Akevihtta og Nystemten Aquavit er å finne i Vinmonopolets hyller.

Tradisjonsakevitt
Norsk Aquavit AS ble startet av Sven Hauge som et søsterselskap til Rosmersholm. Målet har vært å produsere kvalitetsakevitt til en hver anledning etter tradisjonelle oppskrifter. Samtlige akevitter bortsett fra Skitt Fiske produseres i Norge via en avtale med Det Norske Brenneri som eier Agder Brenneri i Grimstad, ett av landets største akevittbrennerier. Her blir akevitten fatlagret slik at den oppnår topp kvalitet. Også Skitt Fiske vil om kort tid bli produsert i Grimstad.
   Palmer Group vil fortsette det tette samarbeidet med Agder Brenneri slik akevittene fortsatt vil være et helnorsk produkt. Bestselgeren er Ankerdram Aquavit som har basislistning på Vinmonopolet. Palmer Group er også grossist for Kaptein Bulls Sildeakevitt, kaptein Bulls Akevitt for Fisk & Skalldyr samt Kongeakevitt.

Akevittoversikt
Ankerdram Akevitt
Jeger Aquavit
Norsk Fårikål Akevitt
Rosmersholm Pinnekjøtt Akevitt
Rosmersholm Skitt Fiske Aquavit
Rosmersholm Ribbe Aquavit
Nystemten Aquavit
Spekemat Aquavit 
MS Nordstjernen Aquavit
Guovssahas Nordlyset Akevihtta
Birkebeiner Aquavit tilbake

Lars reidar Huth, daglig leder i Palmer Group, satser sterkt på akevitt gjennom selskapets oppkjøp av Norsk Aquavit AS som har ti akevitter i porteføljen.