Information in English Information in English Informaci�n en espa�ol
       Informationen in Deutsch

     Norske Akevitters Venner
     Postboks 119, Manglerud
     0612  Oslo

     Tlf: 23 15 85 00
     Kontortid: 09.00 - 16.00

Våre sponsorer:
     Abonner på våre
nyheter (RSS)
     Abonner på alle
artikler (RSS)

    

En reise rundt Mjøsa

De siste 10- 15 årene har det skjedd en oppblomstring av nye næringer og ny aktivitet i Mjøsregionen. Basert på de enkelte stedenes ressurser, natur, mat, historie og kultur, er nye næringsveier etablert, til glede og berikelse for så vel lokalbefolkningen som tilreisende. Boka «En reise rundt Mjøsa» koster NOK 375 og sendes fraktfritt innenlands. Les videre for bestillingsinformasjon.


En reise rundt Mjøsa er beretningen om denne nyskapningen, bygget på gamle tradisjoner og lokal kultur. Boka ønsker å samle dette engasjementet i en innholdsrik og lekker reisebok som ønsker å bidra til tre formål:

INSPIRERE de som i dag står i dette arbeidet.

SKAPE STOLTHET OG TILHØRIGHET hos lokalbefolkningen.

VÆRE EN GUIDE til det unike kulturtilbudet i Mjøsregionen.

Bak boken står:
Forfatter Edda Espeland, oppvokst på Gjøvik og utdannet journalist. Hun startet sitt arbeid i lokalpressen og fra 1976 jobbet hun i Aftenposten. Espeland startet i 2001 Magasinet Det Gode liv. Hun har utgitt flere faktabøker og arbeider i dag som forfatter og frilansskribent.
Fotograf Trygve Indrelid, jobber til dagelig som fotograf i Aftenposten. Indrelid har levert bilder til flere bøker og er en prisbelønnet fotograf.
Kom forlag AS ble etablert i 1988 og har spesialisert seg på større praktverk og reisebøker. Forlaget er kjent for god kvalitet på sine bøker, så vel redaksjonelt som estetisk. Av tidligere produksjoner kan nevnes: En reise i Norge, Hedmark i dikt og bilder, Vår nordiske kulturarv, Svalbard - Polarlandet og Vårt norske kjøkken.

Boka bestilles via e-post til post@komforlag.no eller via nettsiden www.komforlag.no tilbake