Information in English Information in English Informaci�n en espa�ol
       Informationen in Deutsch

     Norske Akevitters Venner
     Postboks 119, Manglerud
     0612  Oslo

     Tlf: 23 15 85 00
     Kontortid: 09.00 - 16.00

Våre sponsorer:
     Abonner på våre
nyheter (RSS)
     Abonner på alle
artikler (RSS)

    

Akevittmiddag i Vence (Cote d'Azur)

Norske Akevitters Venner i Sør-Frankrike inviterer til høstens middagsarrangement med foredrag fredag 17. oktober 2014 kl. 18.00. Arrangementet holder hus på Hotel Mas de Vence, og Per Fallang, styremedlems i NAV, vil kåsere.


Vi har også tidligere vært på Hotel Mas de Vence (adresse: 539, av. Emile Hugues,  06140 Vence), og vet at vi blir godt mottatt. Stedet har et utmerket kjøkken og kjennetegnes av med en meget hyggelig atmosfære.
   Vi ønsker velkommen med en akevittinspirert «mingle»-apéritif før Per Fallang forteller om «Fra potet til sprit». Per er styremedlem i Norske Akevitter Venner sentralt og adm. dir. i HOFF SA (Hoff Brenneri på Gjøvik) som rektifiserer all sprit som blir til norsk akevitt.
   Deretter går vi til bords og blir servert en franskinspirert meny tilpasset vellagret norsk akevitt. Ja, gir ikke dette sultfornemmelser:

Souris d’Agneau som hovedrett og Créme au Caramel til dessert.

Alt med riktig tilbehør – fatmodnet Løiten Linie og øl (rødvin til de som måtte foretrekke det) – samt kaffe. Og alt dette – og mer til – koster €52 for medlemmer av NAV, €60 for gjester. Man behøver altså ikke være medlem av NAV region Côte d’Azur for å delta. (Gjester som tegner seg som medlemmer under middagen, får refundert mellomlegget.)

Hotellet ligger praktisk til i bakken opp til Vence med gode parkeringsmuligheterog er lett å få øye på fra veien. For de av dere som kan tenke seg å overnatte er prisen for et dobbeltrom €92, enkeltrom €80.

Tlf. (+33) 04 93 58 06 16, mailadresse: mas@azurline.com

VELKOMMEN!

Med akevittvennlig hilsen
Ingar Ths. Andresen   Grete Roede   Birger Elverhøi


 tilbake