Information in English Information in English Informaci�n en espa�ol
       Informationen in Deutsch

     Norske Akevitters Venner
     Postboks 119, Manglerud
     0612  Oslo

     Tlf: 23 15 85 00
     Kontortid: 09.00 - 16.00

Våre sponsorer:
     Abonner på våre
nyheter (RSS)
     Abonner på alle
artikler (RSS)

    

Festforestilling i Frankrike

Nylig gikk NAV Cote d`Azurs store høstarrangement av stabelen i Juan les Pins, som vanlig med fullt hus og med et spennende program. Denne gangen var det produktutviklingssjef i Arcus, Ivan Abrahamsen, som stod for det akevittfaglige innslag med testing av ulike akevitter og med en meget god pedagogisk innføring i akevittens verden.


Kveldens meny ble en spennende fransk/norsk kombinasjon med fransk Confite de Canard ledsaget av Fjøllmat-akevitten. Terningkast 6 for den kombinasjonen. Ellers hadde de driftige arrangørene engasjert den norske entertaineren Terje Kleven. Han har nemlig laget et utsøkt musikalsk show spunnet rundt akevitten.
   Den store akevittvennen Kleven er en av Norges få virkelige croonere – reneste Frank Sinatra – og han leverte et sprudlende musikalsk innslag. Med den tydelige akevittvinklingen han gir til kjenne i sitt show, så burde han lett kunne brukes på arrangementer i regi av andre av NAVs regionsforeninger eller av de akevittautoriserte spisestedene. Herved er ideen sendt videre. Akevitt og musikk er en spenstig og meget spennende kombinasjon, og Terje Kleven leverer varene.


 tilbake

Ivan Abrahamsen fra Arcus tok nordmenn meeed base ved Rivieraen med i akevbittenes verden. Foto: Berit Røhne Aass.Musikalsk akevittshow ved Terje Kleven. Foto: Berit Røhne Aass.