Information in English Information in English Informaci�n en espa�ol
       Informationen in Deutsch

     Norske Akevitters Venner
     Postboks 119, Manglerud
     0612  Oslo

     Tlf: 23 15 85 00
     Kontortid: 09.00 - 16.00

Våre sponsorer:
     Abonner på våre
nyheter (RSS)
     Abonner på alle
artikler (RSS)

    

Akevittens dag ble feiret med brask og bram i Bergenhus

Lørdag 13. april 2013 ble akevittens dag feiret med brask og bram i Bergenhus. Bergehus feirer 10 års jubileum i år og hadde slått på stortrommen og invitert Torkjell Berulfsen til å kåsere for oss. Tittelen på kåseriet var «Brennevin er sunt». Vi hadde arrangementet vårt på Femte i andre bar.


Hans Bru som driver Femte i andre bar, ønsket velkommen på vegne av Akevittens venner og Femte i andre bar. Det var meget bra stemning og folk hygget seg godt. Kåseriet ble veldig godt mottatt og latteren satt løst. Som vanlig hadde vi lotteri, denne gang trukket på inngangsbilletten, og de glade vinnere var meget fornøyet med premiene som var en halvflaske akevitt.
   Det var veldig godt frammøte, hele 35 medlemmer og 21 ikke-medlemmer. Vi delte ut vervebrosjyren og håper at vi får mange nye medlemmer.

Bergen, 16. april 2013 Eva G. Kristiansen sekretær Norske akevittens venner Bergenhus Vedlegg: 5 stk fotografier, fotograf: Eva G. Kristiansen Folk strømmer på Hans Bru ønsker velkommen Torkjell Berulfsen kåserer God stemning


 tilbake

Torkjell Berulfsen trollbandt publikum.Folk strømmer på.Hans Bru ønsker velkommen.God stemning på Femte i Andre.