Information in English Information in English Informaci�n en espa�ol
       Informationen in Deutsch

     Norske Akevitters Venner
     Postboks 119, Manglerud
     0612  Oslo

     Tlf: 23 15 85 00
     Kontortid: 09.00 - 16.00

Våre sponsorer:
     Abonner på våre
nyheter (RSS)
     Abonner på alle
artikler (RSS)

    

Registrering av regionen i Enhetsregisteret

Her kommer en liten «kokebok» i forhold til hvordan en registrerer NAV-regionen i Enhetsregisteret i Brønnøysund. De senere årene er kravene til organisasjonsnummer skjerpet - blant annet i frohold til å få opprettet bankkonto. Les derfor igjennom, last ned filene og ta en tur innom Altinn. Takk til Øyvind Bergene i NAV Laagendalen for dokumentoppsett.


Under finner du lenker til de dokumentene som trengs i forbindelse med registrering i Brønnøysund registeret.

Først må man logge seg inn på AltInn, og ta opp Enhetsregisteret. Der er det bare å følge de anvisninger som blir gitt, i forhold til kontaktperson, adresser osv. Når man legger inn styret, så er det bare tre forskjellige posisjoner, styreleder, nestleder og styremedlemmer, det vil si at alle de andre posisjonene føres opp som styremedlemmer. Alle i styret skal føres opp med etternavn og personnr. 11 siffer, da kommer hele navnet på vedkommende, og man må så lagre etter hver gang.

Under vedlegg i AltInn, velges så etter hvert de dokumentene som skal legges ved:
* Stiftelsesdokument
* Vedtekter
* Underskrevet stiftelsesprotokoll

Hvis ikke de dokumentene ligger ved, får man ikke godkjent når man tar en sjekk på at alt er ok før det går til signering i AltInn.

Vedlagt (klikk og last ned) følger forslag til stiftelsesdokument, vedtekter og stiftelsesprotokoll. Dokumentene i Word format, slik at det er bare å fylle inn det spesielle for den enkelte region. Noen regioner kan h alitt avvik i vedtektene, men da er det bare å justere.


 tilbake