Information in English Information in English Informaci�n en espa�ol
       Informationen in Deutsch

     Norske Akevitters Venner
     Postboks 119, Manglerud
     0612  Oslo

     Tlf: 23 15 85 00
     Kontortid: 09.00 - 16.00

Våre sponsorer:
     Abonner på våre
nyheter (RSS)
     Abonner på alle
artikler (RSS)

    

Generalforsamling i Atlungstad Brenneris Venner

Generalforsamlingen i Atlungstad Brenneris Venner avholdes på Atlungstad Brenneri onsdag 24. april 2013 kl. 14.00.  Innkalling til generalforsamlingen ble sendt ut fredag 5. april til alle med registrert e-postadresse. Dette betyr at mange som har fått andelsbrev i gave ikke er registrert. Gi derfor melding videre - samt gi en oppfordring om å bli registrert. Dette gjøres via e-post til post@norsk-akevitt.org


Saksdokumentene kan lastes ned i pdf-format ved å klikke på lenkene nedenfor.

* Innkalling til generalforsamling Atlungstad Brenneris Venner
* Årsberetning Atlungstad Brenneris Venner 2012
* Regnskap Atlungstad Brenneris Venner 2012


Merk:

  • De som har bestilt andelsbrev som gave til andre må videresende dokumentene til gavemottakerne. Vi mottar gjerne adressedata inkludert e-postadresse og mobiltelefon på de som har fått andelsbrevet i gave.
  • Et tredvetalls bestillere av andelsbrev har til nå «glemt å betale» for andelsbrevet. Det betyr at disse ikke har møterett på generalforsamlingen. Vær snill å ta kontakt for å ordne mellomværendet snarest.
  • Det er også noen få som har bestilt andelsbrev de siste dagene med fakturaforfall de kommende to ukene. Ved raskere betaling får en alle rettigheter og kan møte på generalforsamlingen.


 tilbake