Information in English Information in English Informaci�n en espa�ol
       Informationen in Deutsch

     Norske Akevitters Venner
     Postboks 119, Manglerud
     0612  Oslo

     Tlf: 23 15 85 00
     Kontortid: 09.00 - 16.00

Våre sponsorer:
     Abonner på våre
nyheter (RSS)
     Abonner på alle
artikler (RSS)

    

Brønnøy og omegn feiret fem år med nyttårsball

Brønnøy og omegn Akevittforening feiret at det var fem år siden stiftelsen av foreningen lørdag 2. februar 2013 på Vega Havhotell.


«Nyttårsball» har vi aldri arrangert i foreningen, men etter denne opplevelsen blir nok kanskje dette også en tradisjon i akevittforeningen.

Nesten 50 glade akevittvenner inntok Vega Havhotell hos Anna og Jon Aga, der vertskapet møter gjestene i døra med smil og klem. Før vi startet jubileet og festlighetene, avviklet vi vårt årsmøte der aktivitene i 2012 ble referert og hva vi har på programmet i 2013. Mye skal foregå også i år - noe som medlemmene ble informert om.

Regnskap og valg gikk fort og greit, og hele styret sitter i en periode til. Til denne seansen ble vi servert Agas deilige fiskesuppe med hjembakt flatbrød og kaffe.

Det ble så tid til en pause for stell og pynting, før vi møttes til en aperitiff. Kveldens meny var Agas femretters middag m/drikke. Bare de som har opplevd menyene ute på Vega Havhotell, vet hva denne opplevelsen er. Dette var fantastisk, der de lokale råvarene blir brukt. Under middagen var det allsang, overrekkelse av gave og tale. Dette ble en flott stund og feiring av foreningen.

Ved denne anledning var det også dans på hotellet slik at medlemmene fikk en svingom etter det deilige måltidet. Dette var en trivelig kveld, der medlemmene koste seg og praten gikk livlig.

Etter en deilig frokost neste morgen, ble vi hentet av bussen som tok oss med til båten innover til Brønnøysund. Et flott opplegg, og vi kommer nok tilbake neste år. Dette var morro.

For Brønnøy og Omegn Akevittforening
Berit Rødhyll
President


 tilbake

NAV Brønnøy og omegn arrangerte nyttårsball på Vega Havhotell.