Information in English Information in English Informaci�n en espa�ol
       Informationen in Deutsch

     Norske Akevitters Venner
     Postboks 119, Manglerud
     0612  Oslo

     Tlf: 23 15 85 00
     Kontortid: 09.00 - 16.00

Våre sponsorer:
     Abonner på våre
nyheter (RSS)
     Abonner på alle
artikler (RSS)

    

Akevittfestival i Brønnøysund

Brønnøy og Omegn Akevittforening bygger videre på «Grunnsteinen» for Akevittfestivaler. I dagene 17.-20. juli 2013 arrangerer vi Akevittfestival - samtidig med den årlige store «Rootsfestivalen». Foruten konserter med mange store og flotte artister, vil gjestene ha mulighet til å nyte god mat og god drikke som tilberedes av kokkene fra Hildurs Urterarium i festivalområdet. Akevittforeningen vil her ha sin egen bar, der man kan få kjøpt gode og spennende akevitter.


Den offisielle åpningen foregår den 17. juli, der blant andre byens ordfører er tilstede.

Torsdag 18. juli er det mulig til å bli med på en morsom, lærerik og ikke minst velsmakende vandring gjennom akevittens historie sammen med den kjente Gotmar Rustad, æresmedlem i Norske Akevitters Venner. Sammen med Gotmar vil artisten Wiggo Sandvik delta med mange kjente viser. Dette vil foregå om kvelden på Forsamlingslokalet i Brønnøysund. Her vil det også være mulighet til å kjøpe litt mat og drikke, samtidig som man nyter gode historier og musikk. Inngang er satt til kr. 200.

Byen vår syder av turister, hjemkomne feriegjester og musikk for enhver smak, og solen pleier å skinne i disse dagene... Dum Dum Boys og Ulf Lundell er allerede på artistlista, og flere vil komme til.

Akevittforeningen har forhåndsbestilt en del rom på Thon Hotell som vi kan tilby våre gjester til en hyggelig pris.

Brønnøy og Omegn Akevittforening ønsker de som vil oppleve musikk og akevittfestival i Brønnøysund, hjertelig velkommen hit. Dette blir en flott opplevelse der man selvfølgelig kan oppleve mer av vår vakre «perle» på Sør-Helgeland.

Ta gjerne kontakt med Berit på mobil 900 54 424 dersom du trenger mer informasjon.

Hilsen oss i styret i akevittforeningen.


 tilbake
Foto: Are Engen Steinsholm/Brønnøysunds AvisFoto: Are Engen Steinsholm/Brønnøysunds Avis