Information in English Information in English Informaci�n en espa�ol
       Informationen in Deutsch

     Norske Akevitters Venner
     Postboks 119, Manglerud
     0612  Oslo

     Tlf: 23 15 85 00
     Kontortid: 09.00 - 16.00

Våre sponsorer:
     Abonner på våre
nyheter (RSS)
     Abonner på alle
artikler (RSS)

    

Stor stemning på Opaker gård

Fredag 4. februar 2011 hadde Norske Akevitters venner , avdeling Hedmark, en særdeles hyggelig sammenkomst på Opaker gård.


Tekst og foto: Karin Hammer

Det hele startet med vår nyvalgte president, Per Harald Grue, som pratet om hva som skjedde på sentralt hold. Meget interessant og nyttig å vite hva som skjer. Vi hadde flere foredragsholdere denne kvelden og det var turgleder ved Liv Engholm og Thomas S. Nilsen. De fortalte om hva turgleder gikk ut på og om alle turene de arrangerte. Dette var også fint å få med seg og bare det å se all den flotte naturen som vi har.

Etter det faglige innholdet gikk vi over til stabburet og fikk servert et herlig herremåltid. Vi fikk servert akevittgravet ørret med råstekte poteter, rips og kremet eplesaus. Drikke var øl og Fru Lysholm til. Til hovedrett fikk vi servert langstekt elg med soppsaus, akevittgelè og rotgrønnsaker. Her fikk vi servert Gammel Opland til. Desserten var tyttebær og akevittrio, som bestod av tre forskjellige desserter og de smakte helt fortreffelig og ekstra godt ble det med Gilde Non Plus Ultra til.

Kaffen og Løiten Linie tok vi oppe i tredje etasje på stabburet. Kvelden ble trivelig, noe som skyldes den livlige og glade gjengen som var der. Her ble det fremført dikt og sanger ut i de små timer.


 tilbake

NAV-president Per Harald Grue orienterte og arbeidet sentralt i Norske Akevitters Venner.Liv Engholm og Thomas S. Nilsen fortalte om hva turgleder gikk ut på og om alle turene de arrangerte.Til hovedrett fikk vi servert langstekt elg med soppsaus, akevittgelè og rotgrønnsakerDesserten var tyttebær og akevittrio, som bestod av tre forskjellige desserter og de smakte helt fortreffelig og ekstra godt ble det med gilde non pluss ultra til.