Information in English Information in English Informaci�n en espa�ol
       Informationen in Deutsch

     Norske Akevitters Venner
     Postboks 119, Manglerud
     0612  Oslo

     Tlf: 23 15 85 00
     Kontortid: 09.00 - 16.00

Våre sponsorer:
     Abonner på våre
nyheter (RSS)
     Abonner på alle
artikler (RSS)

    

Møt Presidenten og Stine på Reiselivsmessa

Reiselivsmessa 2013 arrangeres fra fredag 11. til søndag 13. januar i Telenor Arena, Fornebu. I år har akevittruten, Atlungstad Brenneris Venner (ABV) og Norske Akevitters Venner (NAV) fellesstand (stand 304), og du kan terffe både Arve Fossum, styreleder i ABV, og Per Harald Grue og Hans Christian Bangsmoen - henholdsvis president og visepresident i NAV.


I 2013 kan du oppleve et småskalabrenneri fra 1855 med autentisk produksjon ved Mjøsas bredd i vakre Stange Vestbygd! Fra og med 2013 er Atlungstad Brenneri på Statsbudsjettets liste over tekniske og industrielle kulturminner. Atlungstad er et kulturminne av nasjonal verdi, og utvikles til å bli et levende opplevelsessenter og brennerimuseum.

Kjøp en andel
På årets reiselivsmesse vil du også få muligheten til å kjøpe andel (NOK 1000) i Atlungstad Brenneris Venner og være med på utviklingen videre. Leder i ABV, Arve Fossum, er klar med penn og papir for å registrere nye andelshavere.

President og visepresident
I tillegg kan du få møte Presidenten! President Per Harald Grue i Norske Akevitters Venner kan du møte på stand 304 stand på lørdag. På fredag finner du visepresident Hans Christian Bangsmoen på samme sted.
   I tillegg treffer du andre medlemmer i Norske Akevitters Venner som sprer det glade budskap om norsk mat- og drikkekultur.

Akevittruten
Akevittruten har i 2013 mange spennende nyheter på turprogrammet, både utflukter til det nye produksjonsanlegget til Arcus på Gjelleråsen som allerede er blitt populært, samt kombinasjonsturer med Skibladner og spesialtur til Norsk Akevittfestival på Gjøvik i oktober. Akevittruten ble i fjor ble kåret til beste stand i kategorien «Destinasjon Norge» på Reiselivsmessen. Akevittruten har siden 2005 vært turarrangør som arrangerer reiser, firmaturer og arrangement med fokus på kortreist mat, norsk drikkekultur, akevitt og kulturopplevelser.

Klikk her for billett og program til fagdagen på fredag kl. 11-14
Klikk her for billett til inngang publikum fredag-søndag


 tilbake

Akevittrutesjef Stine L. Borgersen møter du på reiselivsmessa 2013 i Telenor Arena.