Information in English Information in English Informaci�n en espa�ol
       Informationen in Deutsch

     Norske Akevitters Venner
     Postboks 119, Manglerud
     0612  Oslo

     Tlf: 23 15 85 00
     Kontortid: 09.00 - 16.00

Våre sponsorer:
     Abonner på våre
nyheter (RSS)
     Abonner på alle
artikler (RSS)

    

Nye NAV-fat

I anledning den offisielle åpningen av fatlageret på Atlungstad Brenneri, ble det også lagt inn nye fat for Norske Akevitters Venner - hele tre stykker fordelt på NAV Hedmark, NAV Oppland og NAV sentralt.


Som kjent betyr Opland i Gammel Opland ikke Oppland fylke med omlandene rundt Mjøsa. Det var derfor svært naturlig at både NAV Hedmark og NAV Oppland fikk sitt eget fat på Atlungstad Brenneri.
   For Oppland var det president Anne Margrete Rødevand som signerte fatet - selvsagt med Gammel Opland, mens president Fridthjof Tokstad Platou var pennefører for Hedmark på fatet med Løiten-akevitt.
   fatene blir liggende på Atlungstad, og det ryktes at det er mulig å følge utviklingen sensorisk for de involverte parter...

Nytt NAV-fat
I forbinselsen med stiftelsen av Norske Akevittes Venner i 1999, ble det lagt inn et fat akevitt. Inntil i sommer lå fatet hos Arcus på Hasle i Oslo. I forbindelse med flyttingen av Arcus til Gjelleråsen ble fatet med på lasset , og har nå adresse Destilleriveien 11, 1481 Hagan. det er ingen dårlig  adresse for et godt fat, men NAVs ønske er at fatet etter hvert finner veien til Atlungstad.
  I påvente av at dette skjer, ble det også signert et nytt NAV-fat i forbindelse med Akevittinget på Atlungstad Brenneri 29. september 2012. Om resultatet blir like bra som ved forrige innleggelse, gjenstår å se, men modningen vil følges tett av trente ganer. fatet inneholder mandelpotetsprit destillert på Atlungstad Brenneri.


 tilbake

President i Norske Akevitters Venner, region Oppland, Anne Margrete Rødevand, signerte et fat med Gammel Opland i fatlageret på Atlungstad Brenneri i anledning Akevittinget til Norske Akevitters Venner 29. september 2012.President i Norske Akevitters Venner, region hedmark, Fridthjof Tokstad Platou, signerte et fat med Løiten i fatlageret på Atlungstad Brenneri i anledning Akevittinget til Norske Akevitters Venner 29. september 2012.Avtroppende medlem i NAVs presidentskap, Unn Karin Olsen, signerte et fat med lokal mandelpotetsprit i fatlageret på Atlungstad Brenneri i anledning Akevittinget til Norske Akevitters Venner 29. september 2012.