Information in English Information in English Informaci�n en espa�ol
       Informationen in Deutsch

     Norske Akevitters Venner
     Postboks 119, Manglerud
     0612  Oslo

     Tlf: 23 15 85 00
     Kontortid: 09.00 - 16.00

Våre sponsorer:
     Abonner på våre
nyheter (RSS)
     Abonner på alle
artikler (RSS)

    

NAV Oppland med jubileumsakevitt

Alle i NAV Oppland har helt spesielle og sterke følelser knyttet til Gammel Opland. Derfor hører den alltid med ved regionens tilstelninger. I anledning 10-års jubileet kommer det en spesialtapning med egen etikett. Flaskene nummereres fra 1 til 1000 og akevitten vil bli å finne i regionens polutsalg etter 27. oktober 2012.


Gå heller ikke glipp av muligheten til å erverve deg flaske nr. 1 eller nr. 96. Disse vil bli auksjonert bort henholdsvis på Jubileumsmiddagen 27. oktober og Lutefiskaften 9. november.

Etiketten
Norske Akevitters Venner region Oppland ble stiftet onsdag 23. oktober 2002 under en lutfiskaften på Gamletorvet Spiseri på Gjøvik. Formålet med etableringen er å ivareta den særnorske kulturarven og bidra til akevittens fremme. I anledning tiårsjubileet er Gammel Opland tappet i et begrenset parti med spesialetikett.
   Forsideetiketten trekker parallell tilbake til starten av organisert spritproduksjon i området (1854) og etableringen av AS Oplandske Spritfabrik i 1891.
   Baketikettenviser det moderne rektifikasjonsanlegget ved HOFF SA på Gjøvik, og begge etikettene er tegnet av den kjente avistegneren «Herb».

Glass med jubileumslogo
Oplandske Akevittvenner markerer sine 10år med flotte tulipanformet akevittglass med jubileumslogo.
Glassene vil bli solgt på NAV Opplands arrangementer, men de kan også bestilles ved å sende e-post til oppland@norsk-akevitt.org
Pris per glass NOK 70.
6 glass NOK 400.


 tilbake

Spesialtapning - forsideetikett tegnet av Herb.Spesialtapning - baksideetikett tegnet av Herb.Logoen på glassene.