Information in English Information in English Informaci�n en espa�ol
       Informationen in Deutsch

     Norske Akevitters Venner
     Postboks 119, Manglerud
     0612  Oslo

     Tlf: 23 15 85 00
     Kontortid: 09.00 - 16.00

Våre sponsorer:
     Abonner på våre
nyheter (RSS)
     Abonner på alle
artikler (RSS)

    

Arvesølvet tok sølv i London

Så er det bekreftet fra en internasjonal bedømming. Arvesølvet fatlagret akevitt er i verdensklasse. Under verdens største vin- og brennevinsmesse i London, (IWSC), fikk Arvesølvet den gjeve sølv-medaljen.


IWSC, International Wine and Spirit Competition ble i år arrangert for 43. gang - og her deltar tusenvis av vin-og brennevinsprodusenter fra hele verden. Dommerne består av de fineste nesene og ekspertene, og juryeringen skjer ved en blindsmaking. Det som er spesielt ved IWSC er at alle de bedømte produktene også gjennomgår en teknisk analyse. dette er for å forsikre forbrukerne om at de enkelte merkene holder den samme høye standard år etter år!
   - Jeg er overveldet og glad over at vår akevitt klarte å hevde seg i denne tøffe konkurransen. Det viser at vi lager et produkt i verdensklasse, sier Stig Bareksten i Det Norske Brenneri.
   - Norske akevitter skiller seg ut i konkurransen i forhold til de svenske, danske og tyske. Dette skyldes utvilsomt lagringen på brukte sherryfat, og vi bruker kun ferske sherryfat i produksjonen av Arvesølvet, sier Bareksten.


 tilbake