Information in English Information in English Informaci�n en espa�ol
       Informationen in Deutsch

     Norske Akevitters Venner
     Postboks 119, Manglerud
     0612  Oslo

     Tlf: 23 15 85 00
     Kontortid: 09.00 - 16.00

Våre sponsorer:
     Abonner på våre
nyheter (RSS)
     Abonner på alle
artikler (RSS)

    

Region Asker & Bærum i gang igjen

Region Asker & Bærum av Norske Akevitters Venner er i gang igjen, etter å ha ligget nede en tid. Hans Ellef Wettre fra Asker ble valgt til President på foreningens årsmøtet i vår. Regionforeningen tar sikte på at det blir et arrangement for medlemmene til høsten.

Med seg i Presidentskapet har Hans Ellef Wettre Jon S. Rønne (Vicepresident), Karl Jørgen Gurandsrud (Skattmester og Skriver), Arve Røys Stranden (Smaker), Gunnar Dolva (Skåleansvarlig) og Egil Hovland.

Medlemmer i NAV, som bor i Asker og Bærum, er automatisk registrert som medlemmer i regionforeningen, som dermed har rundt 250 medlemmer.

– Vi tar sikte på å gi medlemmene våre et godt lokalt tilbud, sier Hans Ellef Wettre, som har bred erfaring fra det lokale organisasjonslivet. – Det finnes en rekke spennende og egnede lokaler rundt om i bygdene våre, som vi tar sikte på å bruke.


 tilbake

Presidentskapet i Norske Akevitters Venner Region Asker & Bærum består av (f. v.) Jon S. Rønne, Arve Røys Stranden, Hans Ellef Wettre, Gunnar Dolva, Ragnar Haugnes, Egil Hovland og Karl Jørgen Gurandsrud.