Information in English Information in English Informaci�n en espa�ol
       Informationen in Deutsch

     Norske Akevitters Venner
     Postboks 119, Manglerud
     0612  Oslo

     Tlf: 23 15 85 00
     Kontortid: 09.00 - 16.00

Våre sponsorer:
     Abonner på våre
nyheter (RSS)
     Abonner på alle
artikler (RSS)

    

Vil du bli medeier i Atlungstad Brenneri AS?

Det nye Atlungstad Brenneri AS ble stiftet 20. juni 2011 og har nå ni eiere med blant andre Hedmark fylkeskommune, Arcus AS, Hoff SA og Eidsiva Energi AS som aksjonærer. Atlungstad Brenneri AS skal utvikle et av Norges eldste brennerier til et levende industrielt kulturminne. På Atlungstad skal det produseres potetsprit og det skal være produksjon og fatlagring av akevitt. For NOK 1000 kan du kjøpe en andel i og samtidig bli medlem av den eksklusive foreningen Atlungstad Brenneris Venner.


Retten til å kjøpe andeler er i utgangspunktet forbeholdt medlemmer av Norske Akevitters Venner.
   Atlungstad Brenneris Venner har fått en rett til å kjøpe en stor andel av alle aksjer i Atlungstad Brenneri AS. Ved kjøp av en andel på NOK 1000 vil du få ditt eget nummererte andelsbrev. Dette vil ha en eksklusiv design og kvalitet.
   For NOK 1000 vil du være en av 1000 eiere som får rett til å være medlem av Atlungstad Brenneris Venner. Foreningen vil hvert år ha minst et lukket arrangement på Atlungstad der mat, kultur og utprøving av Atlungstads fatmodnete akevitter står i sentrum.
   Pengene du betaler inn vil brukes til å utvikle Atlungstad Brenneri AS til et levende kulturminne og til det nasjonale senteret for verdens beste akevitter – norsk fatmodnet akevitt.

Også bedrifter kan kjøpe en andel. Her vil prisen for en andel være NOK 11.000.

Fyll ut bestillingsskjemaet nøyaktig og send det til Norske Akevitters Venner.
Dette er den eneste måten du kan bli registrert som andelseier på.

Du vil få tilsendt faktura. Andelsbrevet vil du få tilsendt når innbetalingen din er registrert. På grunn av arbeid med å lage nytt andelsbrev og opphavsrettslige spørsmål knyttet til dette, vil første utsending av andelsbrev ta litt tid. Atlungstad Brenneri regner likevel med at andelsbrevene blir sendt ut innen utgangen av september 2012. tilbake

Klokkene i destillasjonskolonnen på Atlungstad.Atlungstad Brenneri i vinterskrud - klar til å bli et levende industrielt kulturminne.Gull til Atlungstad.Fra stiftelsemøtet til Atlungstad Brenneris Venner.