Information in English Information in English Informaci�n en espa�ol
       Informationen in Deutsch

     Norske Akevitters Venner
     Postboks 119, Manglerud
     0612  Oslo

     Tlf: 23 15 85 00
     Kontortid: 09.00 - 16.00

Våre sponsorer:
     Abonner på våre
nyheter (RSS)
     Abonner på alle
artikler (RSS)

    

Tur til Grüne Woche?

Besøk Internationale Grüne Woche i Berlin 22.-25. januar 2012 og bli med til Berlin, byen som er selve symbolet på det gjenforente Europa, byen der øst møter vest, byen der historien lever! Etter tiår med isolasjon grunnet muren, representerer Berlin i dag enestående arkitektur, kultur og historie samt en moderne shoppingverden som rekker fra øst til vest og personifiserer ånden av gjenforeningen. Bli med til Grüne Woche, en av verdens største messer for næringsmidler, gartneri og landbruk.

På nasjonale paviljonger presenterer Grüne Woche matkulturer fra nærmere 60 land. Herfra går du aldri sulten hjem! Grüne Woche har også en stor presentasjon av avlsdyr. For ytterligere informasjon om messen, se www.gruenewoche.com


Følgende tur arrangeres av Internasjonale Messetjenester for Norges Bygdekvinnelag. Det er ledige plasser for andre som ønsker å ta en tur til IGW - og tilbudet går derfor til medlemmer av Norske Akevitters Venner. Mer informasjon og bestilling: post@int-messe.no eller telefon 63 99 07 99.
PÅMELDINGSFRIST:
15. desember 2011


Søndag 22. januar
1800 Avreise fra Oslo med Norwegian direkte til Berlin

1940 Ankomst Berlin Schönefeld
Felles busstransport fra flyplassen til hotellet
Innsjekking på Abba Hotel Berlin, se www.abbaberlinhotel.com
Et 4 stjerners hotell beliggende i Lietzenburger Straße, parallellgaten til den berømte handlegaten Kurfürstendamm. Helt nytt designhotell åpnet i 2009. Hotellet har velutstyrte rom, flott restaurant, SPA avdeling med sauna, tyrkisk bad, jacuzzi og treningsrom. Kort avstand fra hotellet til Europasenteret og Kaiser Wilhelm Gedächtniskirche. Ikke langt å gå til det store kjøpesenteret KaDeWe.

Mandag 23. januar
Frokost på hotellet
 0900 Sightseeing i Berlin med skandinavisktalende guide Rundturen varer i 3 timer og vi får oppleve alle viktige severdigheter i tillegg til historie og arkitektur. Berlin er en av de byene i Europa som endrer seg mest for tiden. I den siste fasen av 2. verdenskrig ble det kjempet hardt om byen og store deler av Berlin ble ødelagt. De store tomme områdene etter murens fall er i ferd med å fylles av nye og spennende bygninger. Berlin har en svært spennende og lang historie. Historien om byen er verdt å få med med egne øyne. Sightseeingen avsluttes ved messeområdet. Resten av dagen brukes på Grüne Woche. 

1200 Mottakelse med akevitt og lunsj på den norske paviliongen. På 300 kvm vil vi få se norsk mat og kultur presentert på sitt beste i utlandet. Vi får omvisning på standen med smaksprøver og presentasjon. Vi blir bydd på akevitt ledsaget av informasjon om den norske akevittens lange tradisjoner, og etter omvisningen serveres lunsj satt sammen av produkter fra de ulike utstillerne. I år er Nordland, Trøndelag, Møre & Romsdal, Hordaland og mat fra områdene rundt Oslofjorden spesielt representert på messen. Etter mottakelsen brukes dagen på egenhånd på messen.

TILLEGGSARRANGEMENT
20 00 Middag i Restaurant Käfer i Riksdagsbygningen.
En av hovedturistattraksjonene i Berlin er Riksdagsbygningen med sin enorme glasskuppel.
Vi starter kvelden med å ta en tur helt til topps i glasskuppelen og nyter den fantastiske utsikten derifra. Deretter spiser vi en utsøkt middag i Restaurant Käfer, som ligger på toppen av Riksdagsbygget, ved siden av kuppelen.

Tirsdag 24. januar
Frokost på hotellet Messebesøk eller dagen til fri disposisjon

TILLEGGSARRANGEMENT
1930 Show i Friedrichstadtpalast Friedrichstadtpalast er en av verdens største revyscener, internasjonalt berømt for sitt ballettkompani og sin legendariske jenterekke, bestående av 32 lange, flotte jenter med dobbelt så mange lange bein. Kveldens show heter «Yma – so schön um wahr zu sein».
Bussen går fra hotellet kl 1845.

Onsdag 25. januar
Frokost og utsjekking.
1500 Avreise med buss fra hotellet til flyplassen

1630 Avreise fra Berlin Tegel med SAS via København til Oslo

1920 Ankomst Oslo Lufthavn Gardermoen.
Tilslutning til andre norske byer.

PRISER
Pris per pers i enkeltrom: kr 6 700
Pris per pers i dobbeltrom: kr 5 900
I disse prisene er følgende inkludert:
- Flyreise tur / retur Oslo – Berlin med Norwegian og SAS
- Flyskatter
- Overnatting 3 døgn inkl frokost på Abba Hotel Berlin
- Busstransport under hele oppholdet
- Inngang til messen 1 dag
- 3 timers sightseeing i Berlin med norsk guide
- Mottakelse på den norske standen
- Norsk reiseleder

PÅMELDINGSFRIST:
15. desember 2011

TILLEGGSARRANGEMENT
Mandag 23. januar
Middag i restaurant Käfer i Riksdagsbygningen a kr 850 per pers.
Inkluderer: 4 retters middag inkl drikkevarer og kaffe
Inngang til toppen av kuppelen Busstransport t/r

Tirsdag 24. januar
Show i Friedrichstadtpalast a kr 600 per pers.
Inkluderer: Inngang til showet Buss tur/retur


 tilbake