Information in English Information in English Informaci�n en espa�ol
       Informationen in Deutsch

     Norske Akevitters Venner
     Postboks 119, Manglerud
     0612  Oslo

     Tlf: 23 15 85 00
     Kontortid: 09.00 - 16.00

Våre sponsorer:
     Abonner på våre
nyheter (RSS)
     Abonner på alle
artikler (RSS)

    

Festforestilling i NAV Cote d`Azur

Smekkfullt hus, ventelister og stormende jubel var fasit for nok et meget vellykket arrangement i NAV Cote d`Azur. Det driftige presidentskapet hadde lykkes i å sikre seg Torkjell Berulfsen som foredragsholder og med får-i-kål på fransk vis på menyen, kjente mer enn 100 medlemmer sin besøkelsestid.


Tekst: Hans Chr. Bangsmoen


NAVs æresmedlem var i riktig godlune og foredaget «Brennevin er sunt» slo virkelig an både faglig og ikke minst underholdningsmessig. Latteren runget jevnlig og spørsmålene og kommentarene var mange.

Ragoût de mouton?
Når franske kokker byr på får-i-kål er det knyttet en betydelig spenning til resultatet. Tidligere forsøk har vært av blandet kvalitet, men denne gangen ble det full klaff: Lammeskank med kål kokt på norsk vis ble en fulltreffer.
   Norsk fatlagret akevitt var det heller ingen mangel på. Vi kan vel slå fast at medlemmene i NAV Cote d`Azur må være de beste akevittkundene på tax-free på Gardermoen.
   Foreningen er meget aktiv og neste års program er allerede klubbet med flere spennende temaer som vi kommer tilbake til ved neste anledning. 


 tilbake

Torkjell Berulfsen møtte et lydhørt publikum ved Middelhavets strender.