Information in English Information in English Informaci�n en espa�ol
       Informationen in Deutsch

     Norske Akevitters Venner
     Postboks 119, Manglerud
     0612  Oslo

     Tlf: 23 15 85 00
     Kontortid: 09.00 - 16.00

Våre sponsorer:
     Abonner på våre
nyheter (RSS)
     Abonner på alle
artikler (RSS)

    

Torkjell Berulfsen: «Brennevin er sunt»

Lørdag 15. oktober drar Torkjell Berulfsen på besøk til NAV Cote d'Azur med foredraget «Brennevin er sunt».Foredraget holdes i samband med et middagsarrangement på NAVs faste møtested, hotell Media Garden i nærheten av Valbonne.

Torkjell Berulfsen (f.1943) er utdannet filolog og startet sin karriere som hallomann i NRK. Berulfsen er kjent fra radioens underholdningsavdeling fra programmer som Reiseradioen, Nitimen, Nattradioen og Borgulfsen.
   Siden 1996 har han vært tilknyttet fjernsynets kulturavdeling og står bak programseriene Edle dråper, Opp i røyk, Dyre vaner og Berulfsens fargerike. For den siste programserien ble han tildelt Gullruten (2007) i klassen beste mannlige programleder. Hans programmer er preget av slentrende kulturformidling, oppfinnsomhet og kåserende eleganse.

Æresmedlem
Torkjell Berulfsen er æresmedlem av Norske Akevitters Venner og en meget benyttet foredragsholder og formidler av historiene om de norske akevitter. Med leilighet i Nice er han også jevnlig på besøk i Frankrike.

Alle som har tenkt å legge høstturen til Cote d`Azur er selvsagt hjertelig velkommen til en lystig kveld med faglig påfyll, god mat og godt drikke.

For ytterligere informasjon, kontakt presidenten i NAV Cote d`Azur, Ingar Ths. Andresen, på adressen ingar.andresen@wanadoo.fr tilbake