Information in English Information in English Informaci�n en espa�ol
       Informationen in Deutsch

     Norske Akevitters Venner
     Postboks 119, Manglerud
     0612  Oslo

     Tlf: 23 15 85 00
     Kontortid: 09.00 - 16.00

Våre sponsorer:
     Abonner på våre
nyheter (RSS)
     Abonner på alle
artikler (RSS)

    

NAV Cote d`Azur i siget

Nok et meget vellykket akevittmøte er gjennomført i det sydlige Frankrike. Entusiasmen er stor blant de norske medlemmene av NAV Cote d`Azur og et fremmøte av 75 interesserte akevittvenner på høstens møte vitner om at den eneste utenlandsetableringen av NAV har funnet sin form.

Også denne gang gang bidro NAVs visepresident, Hans Chr. Bangsmoen med akevittvennlig og akevittfaglig påfyll, presenterte en del akevittnyheter både fra Arcus og Agder Brenneri og viste filmen «En reise i flasken", om den norske linjeakevittens tilblivelse og transport».

Styremedlem Henning Knutsen hadde fått delvis tilgang til kjøkkenet på møtestedet Media Garden Hotel i Sophia Antipolis, Valbonne og forsøkte å få de franske kokkene til å tilberede skikkelig norsk fårikål. Han lyktes langt på vei og resultatet: Lammeskank i kål, smakte forteffelig.

Likeledes bidro Grete Roede med utsøkte smaksprøver basert på norsk gammalost. Alt i alt en faglig og kulinarisk godbit, og forberedelsene til vårens møte er allerede godt i gang.

Er du interessert i å være med på arrangementene fremover, ta kontakt med presidenten på adresse: ingar.andresen@wanadoo.fr

Bildet:
Fra venstre NAVs visepresident Hans Chr. Bangsmoen, Lars Storvestre, Grete Roede, Henning Knutsen og president Ingar Ths. Andresen. (Foto: Inger B. Bangsmoen)


 tilbake