Information in English Information in English Informaci�n en espa�ol
       Informationen in Deutsch

     Norske Akevitters Venner
     Postboks 119, Manglerud
     0612  Oslo

     Tlf: 23 15 85 00
     Kontortid: 09.00 - 16.00

Våre sponsorer:
     Abonner på våre
nyheter (RSS)
     Abonner på alle
artikler (RSS)

    

071117: Rakefisk Galla 2007

Lucullus matgleder inviterer til årets Begivenhet for alle rakefiskentusiaster og alle nybegynnere - som vil få en autorisert og smakfull innføring i vår nasjonale prestisjerett. Stedet er Holmenkollen Restaurant, lørdag den 17. november kl. 1900.

Vi får servert et utvalg forskjellige rakefisker slik at smak og behag kan vurderes. Her blir det både oppdrettsfisk og villfisk, modningsgrad mild-medium-sterk og spesialbestilt tilbehør fra våre personlige leverandører.

Ta turen opp på «Oslos tak» i vinterstemning. Peisen varmer mens du blir tatt imot med en velkomstskjenk. Først serveres en smakstallerken med et utvalg rakefisk slik at du kan finne dine preferanser. Deretter er rakefiskbuffeten åpen for fri avbenyttelse.

Tilbehøret står på bordet og i baren kan du kjøpe drikkevarer etter ønske. Årets nytappete juleakevitt er på plass sammen med et passende utvalg varierte drikkevarer. Avslutningsvis anbefaler vi den håndlagete, norske kaffedrinken «Potetens Velsignelse» som en velgjørende avrunding.

Vi får et kåseri av Kompetanseutvalgets talsmann Halvor Heuch om rakefiskens enestående særstilling i norsk mattradisjon og hans anbefalte drikkeforslag.

Alt dette til pris kr 530 pr person.

Bindende påmelding snarest (begrenset plass) og senest innen den 5. november til:
Lucullus matgleder AS
v/Reidar Dieserud.
E-post: reidar@lucullus.no
Telefon 22 74 24 40 – 922 27 755

Merk: Dette er ikke et NAV-arrangement.
Alle henvendelser går derfor til Lucullus matgleder.


 tilbake