Information in English Information in English Informaci�n en espa�ol
       Informationen in Deutsch

     Norske Akevitters Venner
     Postboks 119, Manglerud
     0612  Oslo

     Tlf: 23 15 85 00
     Kontortid: 09.00 - 16.00

Våre sponsorer:
     Abonner på våre
nyheter (RSS)
     Abonner på alle
artikler (RSS)

    

070512: En eggende aften

NAV Ytre Namdal og Bindal - «Folden Aquavitforening» - inviterer til en eggende aften i Nordøyan lørdag den 12. mai fra kl 16.00 og ut i de små timer.

Nordøyan AS har offentlig godkjenning til egg og dunvær. Dette forvaltes på et forsvarlig vis. Det er strenge regler for denne forvaltningen, og det er bare eierne som har mulighet til å gå på land på de bestemte øyene og hente egg i denne perioden, men egg og dertil tilbehør i unike omgivelser skal det bli for medlemmene våre.
 
En fiskesuppe med mye godt i skal vi også lage. Området er et eldorado for dykking, og de av våre medlemmer som er henfalne til den type aktivitet, håper vi kan bidra med noe egnet fra havet som også kan berike smaksløkene våre denne kvelden.
 
Loddsalg med egg(ende) premier blir det også. Vi håper at så mange som mulig (maks 50 stk) har lyst til å få en opplevelse litt utenom det vanlige. Det er også mulig å ligge over til søndag. Se www.nordoyan.no
 
Avhengig av påmelding, blir det vurdert båtskyss fra Rørvik eller Kjønsøya.
 
Påmeldingsfrist er 1. mai 2007 kl. 21.00 til skriver Sofie – epost: sofie-leirvik@hotmail.com
Vi kan ikke sette noen eksakt pris før vi vet antallet deltakere og hvilke(n) båt(er) som skal engasjeres. Vi tar i mot med begeistring sanger, konkurranser osv., som kan berike kvelden.
 
Hilsen
Folden Aquavitforening
Presidentskapet


 tilbake