Information in English Information in English Informaci�n en espa�ol
       Informationen in Deutsch

     Norske Akevitters Venner
     Postboks 119, Manglerud
     0612  Oslo

     Tlf: 23 15 85 00
     Kontortid: 09.00 - 16.00

Våre sponsorer:
     Abonner på våre
nyheter (RSS)
     Abonner på alle
artikler (RSS)

    

Finner du ingen «oppdaterte» nyheter på hovedsiden?

Det skjer stadig noe i Norske Akevitters Venner, men en del av informasjonen finnes under overskriftene i spalten til venstre. Klikk på lenkene og lær med om akevitt, mat og norsk mat- og drikkekultur.

 
Under overskriften «Hygge rundt bordet» finner du blant annet omtale av det naturlige drikkefølget til akevitt, nemlig øl. Du finner også oppskrifter, litteraturomtaler og «akevittholdige» viser her.
 
Under overskriften «Regionene» kan du finne ut hva som skjer i NAVs over 20 regionforeninger. Flere aktiviteter vil bli lagt ut etter hvert.
 
Under overskriften «Les mer om akevitt» finner du omtaler om mange av akevittene våre smat vårt lille «Samlerhjørnet» der vi formidler ønsker fra akevittsamlende medlemmer som mangler en spesiell flaske eller to.

Ett av NAVs mange arrangementer er helgekurs med akevitt, mat og brød som tema. Kjøkkensjef Kristoffer Hovland (bildet) på Fossheim turisthotell har delt kunnaskpen sin med oss både i 2007 og 2008. Følg derfor med og se hva som skjer under Aktivitetskalender.

Foto: Lars Ole Ørjasæter


 tilbake