Information in English Information in English Informaci�n en espa�ol
       Informationen in Deutsch

     Norske Akevitters Venner
     Postboks 119, Manglerud
     0612  Oslo

     Tlf: 23 15 85 00
     Kontortid: 09.00 - 16.00

Våre sponsorer:
     Abonner på våre
nyheter (RSS)
     Abonner på alle
artikler (RSS)

    

080404: Bli med til Lom!

4.-6. april 2008 arrangerer Norske Akevitters Venner ny opplevelseshelg i Lom med mesterkokk Kristoffer Hovland og baker Morten Schakenda på menyen. Andre kulinariske opplevelser kan det også bli – alt i den gode mat- og drikkekulturens ånd.

Vi ankommer Fossheim Turisthotell fredag ettermiddag med bil eller tog (til Otta) og buss (til Lom). Fra 19.00 (til 22.00) blir det Fossheims utsøkte kveldsbord der det selvsagt er mulighet til å nyte en akevitt til rettene. Deretter er det åpen bar i Dr. Garmo’s fram til kl. 02.00 på natta.
 
Lørdag er det frokost fra kl. 07.30-10.00. Etter frokost blir Akevittvennene delt i to der den første gruppen har matkurs med Kristoffer Hovland og kollegane hans frå Fossheimkjøkkenet. Tema vil bli «Akevitt i mat og til mat». Gruppe to møter «bakaren i Lom», Morten Schakenda.
 
Midt på dagen er det lunsj. Om det ikke er altfor ufyselig utendørs, serveres lunsjen i Presthaugen. Etter lunsj bytter gruppene. På kvelden slipper Kristoffer Hovland seg løs og tilbereder en sjuretters meny. Det vil bli servert en øl og en akevitt som er inkludert i prisen.
 
Etter middag samles vi i Dr. Garmo’s der det kan bli både levende musikk og annen underholdning. Søndager det brunsj og heimreise.
For oppholdet på Fossheim inkludert matkurs betaler du kun NOK 1995 per person - og det er samme pris som sist! Prisen inkluderer ikke drikkevarer utover det som er nevnt.
 
Du melder deg på ved å ringe Fossheim Turisthotell på telefon 61 21 95 00. Du kan også sende en e-post til resepsjon@fossheimhotel.no
Kontaktperson er Marte Krok og påmeldingsfristen er 20. februar 2008. Det er likevel ingen vits i å utsette påmeldingen. I 2007 ble samlingen overtegnet ganske raskt...
Bookingnummeret er 49084. tilbake