Information in English Information in English Informaci�n en espa�ol
       Informationen in Deutsch

     Norske Akevitters Venner
     Postboks 119, Manglerud
     0612  Oslo

     Tlf: 23 15 85 00
     Kontortid: 09.00 - 16.00

Våre sponsorer:
     Abonner på våre
nyheter (RSS)
     Abonner på alle
artikler (RSS)

    

071102: Bli med på rakefisk-weekend i Valdres

Det er fortsatt noen ledige plasser: Norske Akevitters Venner inviterer til rakefisk-weekend i Valdres 2. til 4. november 2007
i forbindelse med den årlige rakefiskfestivalen. Ta med deg vennegjengen og meld dere på. Vi bor også i år på Brennabu Leirskole og aktivitetssenter som ligger i Vaset i Vestre Slidre,cirka 20 kilometer fra Fagernes, se www.brennabu.no

Program fredag:
Vi møtes på Brennabu der vi blir innkvartert i to- eller firesengsrom. Da dette er en leirskole, må sengesett (laken, putevar og dynetrekk) eller lakenpose medbringes. På Brennabu serveres det kveldsmat fra kl. 18.00 med påfølgende sosialt samvær.

Vi tester årets Jule Aquavit og hører på foredrag om vårt felles hjertebarn, akevitten. Det kan også bli mulighet for en svingom – og er vi heldige, vanker det også en liten overraskelse. Eventuell deltakelse på «Tjuvstarten» på Fagernes organiseres av den enkelte, men vi må ha beskjed i forhold til bespisning etc.
 
Program lørdag:
Frokost der det er mulighet for smøring av niste Så er det tid til litt friluftsliv før bussen går til Fagernes cirka kl. 11.00. På Fagernes er det tid for observering, mingling, prøvesmaking og miljøskaping. Norske Akevitters Venner vil ha egen «rakahuk», så her trenger vi hjelp til å fortelle potensielle medlemmer om NAV. Retur med felles buss cirka kl 16.00.

Så blir det felles rakefiskmiddag på Brennabu inkludert en øl og en akevitt. Deretter blir det sosialt felles samvær med mulighet til en svingom etter toner fra «Rakefiskorkesteret».

Program søndag:
Brunsj med påfølgende friluftsliv. Brennabu har snøgaranti fra 1. november – så sant kuldegradene kommer! Individuell avreise.

Priser:
Overnatting 2 netter i to- eller firesengsrom (køyesenger)
Kveldsmat fredag
Frokost med matpakke lørdag
3-retters rakefiskmiddag med rakefisk som hovedrett lørdag kveld inkl. en øl og en akevitt
Brunsj søndag

For dette betaler du NOK 1295 per person.
Annen drikke til maten er ikke inkludert, og sengetøy må som tidligere nevnt, medbringes. I tillegg kommer også busstransport opp og ned fra Fagernes (cirka NOK 100 per person per T/R).

Eventuelle konsertbilletter som innbefatter adgang til storteltet fredag kveld besørges av den enkelte. Kontakt Fagernes Turistkontor, tlf. 61 35 94 10. Se ellers http://www.visitvaldres.no for oppdaterte opplysninger.

Påmelding:
Påmelding skjer til Norske Akevitters Venner, fortrinnsvis per e-post til post@norsk-akevitt.org
eller på telefon 23 15 85 02. Medlemsnummer skal oppgis. Brennabu har 83 sengeplasser i hovedbygningen. Det er også mulig å bo i hytter (noen to-sengs og mange fire-sengs rom).

Vi ber om at de som kan bo flere på ett rom gir beskjed om dette.

Påmeldingsfrist er 19. oktober 2007 – eller så lenge det er ledige plasser.
Ved avmelding etter 26. oktober 2007 betales 50 % av deltakeravgiften.

Foto: Bengt Wilson


 tilbake