Information in English Information in English Informaci�n en espa�ol
       Informationen in Deutsch

     Norske Akevitters Venner
     Postboks 119, Manglerud
     0612  Oslo

     Tlf: 23 15 85 00
     Kontortid: 09.00 - 16.00

Våre sponsorer:
     Abonner på våre
nyheter (RSS)
     Abonner på alle
artikler (RSS)

    

Vellykket sommervandring i Asker

Det årlige sommertreffet i regi av NAV Asker & Bærum var denne gang lagt til Kråka Crowbar & Bryggeri på Søndre Vettre. Vertskapet tok imot nær femti NAV-medlemmer i deilig sommervær. God mat og godt drikke gjorde at stemningen var på topp fra første stund og holdt seg til folk måtte finne bussen hjem.

NAV Asker & Bærum er alltid nøye med at deltagerne på arrangementene deres skal kunne bruke kollektiv trafikk for å komme seg frem og tilbake igjen. Derfor passet det utmerket å møtes til årets sommertreff på Furua busstopp ved Blakstadbukta. Herfra vandret de rundt 50 fremmøtte akevittvenner i samlet flokk langs Kyststien mot Søndre Vettre. Underveis var det flere stopp med lokalkjent orientering ved Presidenten, Hans Ellef Wettre.

Overraskende for de fleste var en strategisk plassert «suppestasjon» underveis, der «First lady», Lise Borgen Wettre, og skåleansvarlig Egil Hovland serverte en liten smak med edle dråper. Deretter var det bare å fullføre resten av vandringen, og – sannelig – stod de samme personer med ny servering ved ankomst Søndre Vettre.

Resten av årets sommertreff var overlatt til den lokale kafeen Kråka, som serverte spekemat og håndbrygget øl, samt egnet tilbehør. Arrangementet ble godt gjennomført og stemningen var på topp fra starten av og frem til oppbrudd for å rekke «siste bussen hjem». tilbake

Underveis på Kyststien var det stopp der Presidenten ga interessant lokalhistorisk informasjon.Sommerkvelden ved Blakstadbukta var velsignet med et nydelig vær.En overraskende "suppestasjon" underveis medvirket til at alle gjennomførte vandringen til fots.Etter fullført vandring på Kyststien dukket det opp nye forfriskninger.Stemningen på Kråka var på topp fra ankomst og til "siste bussen hjem".