Information in English Information in English Informaci�n en espa�ol
       Informationen in Deutsch

     Norske Akevitters Venner
     Postboks 119, Manglerud
     0612  Oslo

     Tlf: 23 15 85 00
     Kontortid: 09.00 - 16.00

Våre sponsorer:
     Abonner på våre
nyheter (RSS)
     Abonner på alle
artikler (RSS)

    

Helgelandsopplevelsen 2016 går til Vega

Brønnøy og Omegn Akevittforening inviterer akevittmedlemmer rundt i landet til en ny og flott Helgelandsopplevelse i august 2016. Denne gang er det «De skattede øyene», Vegaøyene vi inviterer til å oppleve.


Vegaøyene står på UNESCOs verdensarvliste og er kåret til en av verdens 20 uoppdagede øyperler, og det er mer enn 6500 grunner til å besøke Vegaøyene utenfor Helgelandskysten i Nordland. Arrangementet starter med ankomst fredag, 12. august og avslutter med hjemreise mandag, 15 august.

Vega Havhotell
Velkomsten vil foregå på samme måte som tidligere, ved ankomst på flyplassen. Grupperabatt med Widerøe kan vi ordne, hvis det er mange nok som kommer den veien. Vi kjører fra flyplassen og til ferga som går over til Igerøy på Vega og videre til Vega Havhotell, der vårt vertskap Anna og Jon Aga, vil ta i mot og ønske velkommen. Under hele oppholdet vil vi denne gangen benytte Vega Havhotell, der de har mulighet til å ta i mot 42 gjester. Prisen for hele opplevelsen er satt til kr. 6.800 per person. I denne prisen inngår oppholdet m/alle måltider på Vega Havhotell, dagstur m/båt ut i det vakre øyriket der vi også skal gå i land på noen, og er været på vår side, vil det bli grilling m/någo attåt. Her får vi oppleve og se hvordan folk bodde og levde ute i øyene, den gang folket bodde der.
   Øyopplevelsen vil foregå på lørdag, da vi da kan benytte skyssbåten som benyttes til turistene. Båten har plass til 42 gjester. På søndag, vil vi ta dere med rundt på selve «Hovedsete», der vi skal besøke Verdensarven, E-huset, Ylvingen og annet vi rekker før vi kjører tilbake til hotellet. Det vil bli servert lunsj på ferden m/någo attåt.

Nesten alt inkludert
Hotell, alle måltider, båttur, transport og alt utenom drikke, inngår i prisen på opplevelsen. Vi håper det er mange av våre akevittmedlemmer som har lyst til å oppleve de vakre Vegaøyene, og som det står skrevet: «På Vega lever man livet langsomt. Her kan du senke skuldrene og finne roen i naturskjønne omgivelser og øyene har en helt speiell atmosfære, om stormskyene ligger lavt eller solen lyser opp sommernettene».

Vi vil ønske dere hjertelig velkommen til Helgeland og Vega-opplevelse i august.
Påmeldingsfrist er satt til 1. april, og antallet er satt til 42.

Med hilsen for Brønnøy og Omegn Akevittforening
Berit Rødhyll
president tilbake

Vega.Båtliv på Nes.E-huset på Nes med midnattssol.Søla.Vega.Vega Havhotell.