Information in English Information in English Informaci�n en espa�ol
       Informationen in Deutsch

     Norske Akevitters Venner
     Postboks 119, Manglerud
     0612  Oslo

     Tlf: 23 15 85 00
     Kontortid: 09.00 - 16.00

Våre sponsorer:
     Abonner på våre
nyheter (RSS)
     Abonner på alle
artikler (RSS)

    

Årsmøte og nyttårsball på Vega

NAV Brønnøysund og omegn avholdt sitt årsmøte og tradisjonelle Nyttårsball på Vega Havhotell, lørdag 6. februar 2016. Heldigvis var været med oss i år, slik at vi kom oss utover.


Ved ankomst til hotellet fikk vi en varm og god velkomst av vertsfolket, Anna og Jon Aga. Etter ankomst da alle hadde fått sine rom, møttes vi for å avvikle vårt sosiale og hyggelige årsmøte. Vi gjør det slik medlemmene ønsker det, på en lett og hyggelig måte, og starter med en sang som er skrevet til Vega Havhotell. Før vi setter i gang med selve møte, serveres Agas nydelige fiskesuppe med någo attåt.
   Så er det årsmøte og vi tar for oss arrangementene som var i 2015 og det vi har på tapetet i 2016. Det blir nok littt dette året også, noe som er trivelig. Så er det regnskapet som legges fram og gjennomgått - og alt ble godkjent. Da er det valg til slutt og denne gang var det ingen nye forslag - og alle i styret ønsket å sitte en periode til. Ingen forslag fra salen og alt ble godkjent og stemt over slik vi seg hør og bør.

Nyttårsballet
Nyttåsballet startet kl. 19.00 der vi møttes til en aperitiff, før vi gikk til bords. Dette er en festmiddag med fem retter. Vår vert Jon, forteller før servering hva vi skal få å spise, på sin festlige måte. Sår tar vi oss god tid for å nyte all den deilige maten som blir servert. Likeså drikke som passer for den enkelte blir presentert. Vi liker å synge, noe vi gjør mye ved arrangement og mange glade sanger har vi. Vi avslutter med «Takk for maten» der vi får hele staben ut far kjøkkenet for å takke dem, og på slutten av sangen reiser vi oss alle, før vi tar «Vegas nasjonalsang», en hyllest til Vega. Dette er en høytidelig og flott avslutning på en nydelig kveld, og etterpå, ja, da er det dans, for de som ønsker det.
   Så vi i styret vil nok en gang takke Anna og Jon for et flott opphold på Vega Havhotell og likeså til alle våre trivelige medlemmer som er med på våre arrangement. Dette er hyggelig.

For styret i Brønnøy og Omegn Akevittforening
Berit Rødhyll
president tilbake