Information in English Information in English Informaci�n en espa�ol
       Informationen in Deutsch

     Norske Akevitters Venner
     Postboks 119, Manglerud
     0612  Oslo

     Tlf: 23 15 85 00
     Kontortid: 09.00 - 16.00

Våre sponsorer:
     Abonner på våre
nyheter (RSS)
     Abonner på alle
artikler (RSS)

    

Høstmøte i Frankrike

NAVs eneste regionsforening utenfor landets grenser, NAV Cote d`Azur, arrangerte som vanlig sitt store høstmøte i slutten av oktober. Denne gangen var vi heldige å få besøk av NAVs styremedlem, Hege Ramseng, som på imponerende vis ga til beste av sine store kunnskaper om mat, øl og akevitt.


Et femtitalls akevittvenner viste å sette stor pris på hennes bidrag og gjennom mange kommentarer og spørsmål var det tydelig at hun hadde truffet sitt publikum hjemme. Med humør og stor entusiasme ble det formidlet ny og spennende kunnskap.
   Styret i NAV Cote d`Azur hadde nok en gang funnet frem til en flott fransk meny som passet utmerket til øl og linjeakevitt. Denne gangen var det en eksotisk lammerett som var hovedrett, etterfulgt av en nesten ubeskrivelig smakfull sjokoladerett.
   Presidenten, Ingar Ths. Andresen, og hans team kunne nok en gang motta stor applaus for et fortreffelig arrangement. Gjennom flere år har de levert både mat og foredragsholdere på øverste hylle, og høstens evenement føyde seg pent inn i rekken av suksesser.


 tilbake