Information in English Information in English Informaci�n en espa�ol
       Informationen in Deutsch

     Norske Akevitters Venner
     Postboks 119, Manglerud
     0612  Oslo

     Tlf: 23 15 85 00
     Kontortid: 09.00 - 16.00

Våre sponsorer:
     Abonner på våre
nyheter (RSS)
     Abonner på alle
artikler (RSS)

    

Oplandske tar bussen til Atlungstad

Oplandske Akevittvenner arrangerer tur til den offisielle åpningen av Atlungstad Brenneris brygge og Brenneriets 160-års jubileum med Dronning Sonja tilstede! Den nye brygga på Atlungstad Brenneri åpnes søndag 30. august med stor festivitas.


H.M. Dronning Sonja har takket ja til å overvære åpningen av den 96 meter lange brenneribrygga på Atlungstad Brenneri og feiringen av brenneriets 160-årsjubileum. Oplandske Akevittvenner setter opp buss fra Skreia, med stopp på Lena, Gjøvik og Mjøsbrua, og evt på Hedmarksida hvis ønskelig.

Kunst og kultur
I forbindelse med åpningen er det også et stort kulturarrangement der det samtidig skal markeres at Atlungstad Brenneri er 160 år. En rekke lokale artister fra områdene rundt Mjøsa skal delta: Bernt Ola Volungsholen, Stange, Frida Ånnevik, Hamar, Knut Anders Sørum, Kapp/Gjøvik, Ted Gled Extended, Stange/Hamar, Stig og Styve, Lillehammer og Stian Carstensen, Eidsvoll/Minnesund. Husorkesteret ledes av Frode Berntzen. Turnékompaniet, med basis i Stange og Hamar, bidrar med en historisk og løssluppen jubileumskavalkade. Det hele starter kl. 15.30.

Bussturen
For at vi skal komme til Atlungstad i tide - og få spist før kulturen starter - er avreisen satt til kl. 1230 fra Skreia. På Atlungstad får vi servert brenneriets berømte potetsuppe med brød, en øl og en akevitt.

Pris og påmelding
Det hele koster NOK 400. Bindende påmelding per e-post til oppland@norsk-akevitt.org innen 20. august.

Vi må sette forbehold om nok påmeldte for å leie bussen. Alle påmeldte får tilbakemelding den 21.08. Etter at kulturinnslag og høytidelig åpning er unnagjort (forventet ca. klokken 1915), kjører bussen samme rute tilbake til Toten.

____

Andre begivenheter i høst:

Pubkveld med akevittquiz på Valdres gardsbryggeri 26. september
Akevittfestivalen på Gjøvik 9. og 10. oktober
Årets lutefiskaftner på Gamletorget; fredag 30.oktober og lørdag 14. november (mer info om alt dette kommer)

Vennlig hilsen
Styret i Oplandske Akevittvenner


 tilbake